útközben jóga
2021. április 17. írta: easternsugar01

útközben jóga


ez egy teljesen megható véletlen, ilyen híresség lettem a mindannyiunk kedvenc Suzukijával az Útközben jóga oldalon, miután tavaly májusban elküldtem ezt a képet a "jóga hétköznapi helyzetekben" fotósorozathoz. náluk voltam februárban jógatáborban és remek volt :)

még a végén csinálok olyan videót is, hogy autós torna a benzinkúton!

ez a kedvenc életérzéseim egyike, na nem feltétlenül a kézenállás, hanem a napfényben hasítani egy szép erdei úton, zene, lehúzott ablak, és valahogy ezt a hajlobogtatós szabadságot is szeretném nektek az órákon átadni, nem csak az idegőrlő belvárosi parkolást meg a rakparton a dugóban túródást. jólesik, hogy kikerült ez a kép, mert ez egy kicsit átad ebből.

a Suzuki és én sokmindent átéltünk együtt, és örülök, hogy más is vele szereti meg a vezetést, nem csak munkaeszközöm, hanem régi kedves háziállatom és társam is mindenféle jóban és rosszban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr1716504532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása