kezdő városi bringások túlélőkalauza
2021. április 17. írta: easternsugar01

kezdő városi bringások túlélőkalauza

ezt tavaly árpilisban csináltam.

mivel a város mindenkié, egy kedves friss bringás barátnőm kívánságára csináltam egy kis összefoglalást arról, hogy mi az a minimum, amit ismernetek kell a kreszből ahhoz, hogy bringával túléljétek a városi közlekedést. De remélem, hogy másnak is hasznos lehet. Ez tényleg csak az a néhány alapdolog, amit akkor is tudni kell, ha nincs jogsitok, és sosem tanultatok kreszt, mivel biciklizni akkor is lehet a városban.

Egyébként itt a jó idő, tessék bringázni, motorozni, ízlés szerint, persze az utóbbi kevésbé testmozgás és kevésbé környezetbarát, de legalább nem foglaltok annyi helyet, mint kocsival  :) Én szeretettel űzöm mindkettőt.

Hajrá, és nem kell ám mindenkit előreengedni, csak mert erősebb, persze azért óvatosan, de büszkén is, a város tényleg mindenkié!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3616504522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása