jótékonysági vezetés, kegyetlen mélygarázzsal
2021. április 17. írta: easternsugar01

jótékonysági vezetés, kegyetlen mélygarázzsal

 


 a tavaly december 5.-ei majdnem összes óránkon jótékonysági feladatot teljesítettünk, az Adománytaxinak segítettünk be az órák során. 

 

az Adománytaxi Alapítvány kéthavonta szervez Budapesten begyűjtő körutat, és az adományokat utána szortírozva elszállítják oda, ahol nagy szükség van rá, mindezt önkéntes sofőrök segítségével. 

aznap mi is önkéntes sofőrök voltunk,  előre meghatározott budapesti címekre mentünk házhoz, és vittük el a raktárba a jó állapotú ruhákat, gyerekkönyveket, tartós élelmiszert, gyerekcuccokat, játékokat és iskolaszereket.

mindenki, aki részt vett ebben a körben, élvezte, hogy valami jót teszünk a fuvarral, és volt aki először tájékozódott navigáció segítségével. 

noha a munka nagy részét persze az alapítvány munkatársai végzik, azért az önkéntes sofőrök is igazán sokat hozzátettek a jó ügyhöz. 

ezzel telt majdnem az egész nap, reggel Móni kalandosan megtalálta a bonyolult rákoskeresztúri címet, utána Dóri virtuóz második kerületi hegymenetet mutatott be, utána Tünde látható a képen, amint a plafonig teli autóval húz be a Naplás tótól a nyolcadik kerületi raktárba, később Zsuzsa, aki már igazi profi GPS - használó, még a szűk mélygarázsba is leparkolt az újpesti fuvar után, végül délután Lonci eddigi leghosszabb és messze legösszeszedettebb vezetését mutatta be, pedig nagyon messze mentünk, a budai hegyekből Pestlőrincre, majd a raktárba és vissza a hegyekbe.

őrült büszke vagyok mindenkire, meg úgy bevallom, erre az ötletre is � de aki teljesítette a fuvarokat, azok ti voltatok, csajok, le a kalappal mindenki előtt, főleg, hogy az összes túra messze túlnyúlt az eredeti terven időben :) ti vagytok a legjobbak, és köszönöm az Adománytaxisoknak a lehetőséget, hogy részt vehettünk az akcióban!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3616504584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása