gyalogló ponthu 1.
2021. április 17. írta: easternsugar01

gyalogló ponthu 1.

 


 mint már sokszor meséltem róla, nem tudom megunni ezt a várost, nem csak kocsival, de gyalog sem, a tavaszi karantén alatt, és az ősz óta tartó semmit-nem-lehet-csinálni időszak alatt sikerült a trackelő alkalmazás szerint 605 kilométert összesétálgatnom csak a városban.

 

ilyenkor, akárcsak a futárköreim alatt, azért mindig nyitva a szemem, hogy milyen jó kis terepre tudnálak titeket elvinni, a legtöbb útvonalam vagy kiszállítás közben, vagy így keletkezett. 

először is, aki itt él, és nem volt még a Gül Baba türbéjénél, az sürgősen pótolja, mert ilyen a kilátás, másrészt amúgy is szoktunk a Rózsadombon vezetni, de ezeket az utcákat eddig is kihagytuk, pedig micsoda élmény lesz ez valakinek � mondjuk holnap. 

parkolni is istenien lehet a macskaköveken!

de most viccen kívül, sétáljatok fel oda csak úgy is, olyan szemszögből látni a várost, mint nagyon kevés helyről.

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr5116504592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása