Anna, a vidékfejlesztési szakértő
2021. április 17. írta: easternsugar01

Anna, a vidékfejlesztési szakértő

 


 ő itt Anna, akivel október elején kezdtünk vezetni, igaz, szerintem már akkor sem volt reménytelenül nehéz eset :D viszont mostanra túlesett az autópályától, a parkolástól és az emelkedőktől való félelmen, és igazi belevaló sofőrré változott, amúgyis nagyon vagány csaj.

 

 

erre mondjuk szüksége is lesz a legvadabb belvárosban, ahol lakik, de azért megígérte, hogy ott nem fog minden ittyre-fittyre autóba szállni, hanem megtartja jó szokását, és sétál. 

 

ezek a képek a búcsúórán készültek, amikor meglátogattuk mindenki rémét, a Westend mélygarázst, valamint, hogy a föld alatti rész után valami felemelőbb jöjjön, a Gül baba türbéjét is, hogy megnézzük a kilátást, mégpedig saját autójával, a képen szereplő pofás kis Renault-val.

 

egyébként ezért is imádom a munkámat, mert annyira mindenféle arccal találkozom, hogy nem igaz, Anna például vidékfejlesztési szakértő.

kifejezetten hiányozni fog ez a hangulat, ahogy hallgatom elképesztő utazásainak történetét az  M0-son (az is egy elképesztő utazás, ha úgy vesszük!).

nagyon szerencsés további utat, neked, Anna, sok kalandos közös évet ezzel a jó kis kocsival�

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr7416504612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása